Чоловіку, який погрожував підірвати квартиру на Херсонщині, повідомили про підозру

Чоловіку, який погрожував підірвати квартиру на Херсонщині, повідомили про підозру

Укрінформ
Чоловік, який погрожував підірвати квартиру в місті Олешки Херсонської області, наразі перебуває в ізоляторі тимчасового тримання в Херсоні, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу, затриманому повідомили про підозру.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у суботу у відділі комунікації поліції Херсонської області.

«Чоловік, який учора погрожував підірвати квартиру в м.Олешках, затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання в Херсоні. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Затриманому повідомлено про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.345 Кримінального кодексу України «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Херсонщині затримали чоловіка, який погрожував підірвати квартиру

Також за фактом незаконного поводження з боєприпасами відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.263 ККУ. Чоловіку може загрожувати позбавлення волі на строк до 7 років.

Як повідомляв Укрінформ, 22 березня ввечері працівники Олешківського відділення поліції прибули за адресою проживання 49-річного жителя районного центру для проведення санкціонованого обшуку. Чоловік є засудженим за дезертирство до покарання, не пов’язаного з позбавленням волі. Але правопорушник відмовився відчиняти двері та заявив, що підірве гранату. Після довготривалих перемовин поліцейським вдалося його затримати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-