Суд відправив під арешт підозрювану у вбивстві контрактника

Суд відправив під арешт підозрювану у вбивстві контрактника

Укрінформ
Чугуївський міськсуд на Харківщині обрав замовниці вбивства військового, тіло якого знайшли у лісосмузі під Чугуєвим, запобіжний захід - тримання під вартою без права на заставу.

Про це кореспондентовіУкрінформу розповіли в суді.

"Обвинувачена - 22-річна Катерина Борисенко, мати двох дітей - не визнає провину, каже, що солдат її зґвалтував, і відмовляється давати покази у присутності журналістів", - зазначили у суді. Також там зауважили, що раніше, у поліції, Борисенко заявила, що пропонувала знайомим хлопцям за нагороду вбити солдата через гроші, які в нього були.

Під час засідання суду вона просила відправити її під домашній арешт. Але суд підтримав позицію прокуратури, і обрав для неї тримання під вартою без права на заставу.

"Зараз суд обирає запобіжний захід 15-річному співучаснику вбивства", - сказали у суді.

Читайте також: Вбивство контрактника: прокурор розповів про банду затриманих

В суді нагадали, що вчора, було обрано запобіжний захід - арешт без застави для 18-річного співучасника вбивства. Планується розгляд щодо запобіжного заходу для ще одного - 16-річного співучасника вбивства.

Як повідомляв Укрінформ, 16 березня до Чугуївського відділу полиції прийшло повідомлення, що у лісосмугі біля військової частини 92-ї бригади знайшли тіло чоловіка з численними ножовими пораненнями. Встановлено, що це 26-річний солдат-контрактник з Луганської області, який 14 березня не вийшов на службу.

Читайте також: За вбивство контрактника затримали групу підлітків - поліція

18 березня прокуратура затвердила підозри у вбивстві військовослужбовця під Чугуєвом чотирьом підозрюваним. 22-річна мешканка Харкова підозрюється в організації вбивства, двоє хлопців — 16 та 18 років — у вбивстві з корисливих мотивів на замовлення (у потерпілого забрали банЧугуївський міськсуд Харківської області обрав замовниці вбивства військового, тіло якого знайшли у лісосмузі під Чугуєвом, запобіжний захід - тримання під вартою без права на заставу.

Того ж дня у рамках провадження, відкритого за статтею “умисне вбивство”, було затримано усіх чотирьох причетних до злочину. Вони відмовилися співпрацювати з поліцією, та надають суперечливі свідчення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-