За вбивство контрактника затримали групу підлітків - поліція

За вбивство контрактника затримали групу підлітків - поліція

Укрінформ
У Харківській області працівники Чугуївського відділу поліції викрили групу осіб, підозрюваних у вбивстві 26-річного військовослужбовця.

"В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники Чугуївського відділу поліції викрили групу осіб, причетних до злочину. Ними виявились 15, 16 та 18-річні місцеві хлопці та 22-річна мешканка Харкова", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що 13 березня компанія знаходилась в місті Чугуєві. Близько 23:00 на території автовокзалу вони зустріли чоловіка, разом з яким пішли до під’їзду 9-поверхневого будинку розпивати спиртні напої.

Читайте також: На тілі вбитого контрактника виявили колото-різані рани - поліція

“Під час вживання алкоголю дівчина розповіла хлопцям, що 26-річний чоловік нібито її згвалтував. Також вона повідомила, що у нього є банківська карта, на якій багато грошей, та запропонувала хлопцям за винагороду вбити чоловіка”, - зазначається в повідомленні.

За даними правоохоронців, підозрювані розробили план вбивства, запропонували чоловіку піти з ними у ліс, де жорстоко вбили його. “Зловмисники нанесли потерпілому кілька ударів ножем по голові, кінцівкам та тулубу. Після того, як постраждалий втратив свідомість, юнаки забрали його одяг та інші речі, спалили та залишили місце злочину”, - уточнили в поліції.

Зараз вирішується питання щодо обрання затриманим запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває. Проводяться першочергові слідчі розшукові дії для повного та всебічного дослідження обставин події.

Як повідомляв Укрінформ, 16 березня до Чугуївського відділу поліції надійшла інформація про виявлення у лісосмузі неподалік військової частини в місті Чугуїв тіла чоловіка з ознаками насильницької смерті. Загиблим виявився 26-річний військовослужбовець.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає довічне позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-