На Вінниччині придбали житло для трьох родин воїнів з числа переселенців

На Вінниччині придбали житло для трьох родин воїнів з числа переселенців

Укрінформ
На Вінниччині державним коштом придбали житло для трьох родин бійців АТО/ООС з числа переселенців.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила заступник начальника відділу у справах ветеранів війни та учасників бойових дій Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА Світлана Зозуля.

«Для учасників бойових дій із числа внутрішньо переміщених осіб, які відстоювали державний суверенітет в ході АТО/ООС, діє державна програма щодо забезпечення житлом. Є постанова Кабміну від 14 квітня 2018 року №280, яка передбачає забезпечення житлом УБД із числа внутрішньо переміщених осіб, а також осіб з інвалідністю ІІІ групи з числа внутрішньо переміщених осіб, які набули інвалідності в результаті війни. Якщо ми говоримо за 2018 рік, то у цей період у Вінницькій області можливостями, які надає ця постанова, скористалися чотири сім’ї», - повідомила Зозуля.

Читайте також: На Вінниччині 50 родин загиблих учасників АТО та інвалідів І-ІІ груп отримали житло

За її словами, три родини з чотирьох, які скористалися такою державною підтримкою, - сім’ї учасників бойових дій із числа внутрішньо переміщених осіб. Всі вони вже придбали житло на загальну суму понад три мільйони гривень.

В області сформована потреба у забезпеченні осіб із цих категорій житлом. Станом на 1 березня - це 19 сімей, які потребують на придбання житла 21 млн грн, у тому числі – родини учасників бойових дій із числа внутрішньо переміщених осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-