Порошенко відкрив у Житомирі чотири гуртожитки для військових

Порошенко відкрив у Житомирі чотири гуртожитки для військових

Фото
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко відкрив у Житомирі 4 гуртожитки поліпшеного планування для військовослужбовців-контрактників 95-ї окремої десантно-штурмової бригади.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«За моїм дорученням Міністерством оборони була спланована і реалізується за рахунок коштів, які ми конфіскували у представників попередньої влади до державної скарбниці, програма будівництва гуртожитків поліпшеного планування для військовослужбовців-контрактників. Загалом заплановано збудувати 184 гуртожитки, що дозволить розмістити 23 тисячі воїнів-контрактників. У 21 області одночасно розгорнуто будівництво цього масштабного, але надзвичайно необхідного ЗСУ проекту. Сьогодні я особисто ознайомлюся з якістю виконання робіт у Житомирі в 4 гуртожитках, побудованих для 500 військовослужбовців 95-ї окремої десантно-штурмової бригади», - наголосив Порошенко.

Відкриття гуртожитка для військових за участі Президента / Фото: facebook.com/petroporoshenko

Читайте також: Порошенко вручив держнагороди десантникам 95-ї бригади

За його словами, створення необхідних умов для українських захисників – це одне із стратегічних завдань забезпечення і зміцнення армії.

«Ми точно його виконаємо в зазначені терміни з необхідною якістю», - резюмував глава держави.

Як розповів сержант 95-ї бригади Микола Шмаркатюк, у кімнатах проживатиме 5 військових, а умови будуть значно кращі, ніж у казармах. У гуртожитках є кухні, достатньо санітарних вузлів, а також вони обладнані пральними машинами та є можливість висушити одяг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-