В Одесі затримали викрадача сумки з мільйоном, але грошей не знайшли

В Одесі затримали викрадача сумки з мільйоном, але грошей не знайшли

Укрінформ
Працівники Усатівського відділення поліції, що функціонує на північній околиці Одеси, затримали одного з грабіжників, які викрали з автомобіля сумку з мільйоном гривень.

"Подія сталась на парковці біля гіпермаркету у Біляївському районі. Доки чоловік з дружиною робили у магазині покупки, їх 10-річний син чекав на батьків в автомобілі. Через деякий час хлопчик почув, як задні двері машини відчинились. І, незважаючи на присутність дитини, зловмисник схопив з сидіння сумку з грошима, документами й золотими прикрасами, сів у автівку, яка неподалік чекала, й зник з місця злочину", - зазначили в поліції.

Втім, хлопчик запам’ятав прикмети автомобіля і повідомив їх батькам, а ті – поліцейським. Було введено в дію оперативний план «Перехоплення». Завдяки цьому поліцейські встановили місце знаходження розшукуваного транспортного засобу й затримали одного з фігурантів злочину в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу.

Читайте також: Пограбування у стилі вестерн: на Миколаївщині вкрали 15 мільйонів

Встановлено, що зловмисник є іноземцем. Затриманий показав місце, де сховав сумку потерпілої родини після того, як з неї забрали цінне майно. Проте ні грошей, ані прикрас у затриманого вже не було – викрадені гроші та прикраси, ймовірно, залишилися у спільників зловмисника, особи яких наразі встановлюються.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 5 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Вживаються заходи щодо затримання інших учасників злочину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-