У Красногорівці й Мар’їнці проблеми з газом через обстріли ГРС у

У Красногорівці й Мар’їнці проблеми з газом через обстріли ГРС у "сірій зоні" – Куць

Укрінформ
Проблеми з газопостачанням Красногорівки і Мар’їнки пов’язані з ремонтом газорозподільчої станції, яка розташована у "сірій зоні" і зазнає обстрілів з боку терористів.

Про це під час прес-конференції у Краматорську заявив голова Донецької військово-цивільної облдержадміністрації Олександр Куць, повідомляється на сайті ОДА.

«На жаль, так трапилося, що газорозподільча станція, яка розташована в «сірій зоні», була пошкоджена», - сказав очільник області.

Він нагадав, що раніше газорозподільча станція була у приватній власності та перебувала в кредитних обтяженнях банківських установ. Потім було тривале виведення об'єкту з приватної власності, погашення заборгованості перед банками. Нині ж відбувається процес проектування, на що в обласному бюджеті передбачено близько 10 млн грн.

Читайте також: Донеччина не отримує електроенергію з непідконтрольної території – Куць

Водночас, за словами Куця, залишається проблема обстрілів з непідконтрольної території: "Якщо ми розпочнемо відновлення, де гарантія, що навіть за участю моніторингової місії ОБСЄ, зі створенням «зеленого коридору», наших працівників знову не обстріляють?"

Фото: dn.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-