У Запоріжжі проходять обшуки у співробітників штабу “Батьківщини”

У Запоріжжі проходять обшуки у співробітників штабу “Батьківщини”

Відео
Укрінформ
У Запоріжжі співробітники СБУ проводять масові обшуки у волонтерів штабів кандидата у президенти України Юлії Тимошенко.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав депутат Запорізької міської ради Віталій Рябцев.

“Ранок почався з обшуків. Співробітники Запорізької обласної прокуратури та СБУ проводять масові обшуки у волонтерів штабів Юлії Володимирівни Тимошенко", - написав Рябцев.

У СБУ в Запорізькій області підтвердили інформацію та порадили звернутись за коментарем до Державного бюро розслідувань.

Відомо, що обшуки санкціоновані і проходять згідно з ухвалою Печерського районного суду Києва від 20 лютого 2019 року.

Читайте також: На виборах Президента до другого туру виходять Зеленський і Порошенко - соціологи

У той же час, місцеве видання “Акцент” (яке пов'язане з політичною партією “Батьківщина”) оприлюднило документи у яких сказано наступне: “Генеральною прокуратурою України здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному проважденні від 11.02. 2019 року за фактом створення злочинної організації, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст 255 УК України… Розслідування здійснюється слідчим центрального апарату Державного бюро розслідувань”.

Відомо, що наразі обшуки проходять за однією адресою – у м. Запоріжжя на вул. Яценко. Це приватна квартира, у якій проживає разом із сім’єю один із співробітників штабу “Батьківщина” Андрій Конотоп.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-