У Миколаєві обшукують школи й дитсадки через неякісне харчування

У Миколаєві обшукують школи й дитсадки через неякісне харчування

Укрінформ
У Миколаєві поліція проводить масштабні обшуки на підприємствах та у навчальних закладах міста з приводу неналежної організації харчування дітей.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.

«Сьогодні, 20 лютого, слідчими Слідчого управління ГУ НП в Миколаївській області спільно зі співробітниками Управління захисту економіки та під процесуальним керівництвом обласної прокуратури проводяться обшуки у миколаївських навчальних закладах та комунальних і приватних підприємствах. Заходи відбуваються у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 191 КК України за фактом привласнення та розтрати майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем посадовцями Миколаївської міськради», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Обшуки в Миколаївській мерії: чиновники заявляють про "політичне замовлення"

У слідства є підстави вважати, що службовці кількох підприємств, діючи за попередньою змовою зі службовими особами Комунального виробничого підприємства, з метою заволодіння бюджетними коштами на щонайменше понад 7 млн грн, постачають на адреси навчальних закладів Миколаєва продукцію невідповідної якості. Вартість цієї продукції значно нижча заявленої в актах виконаних робіт за умовами договорів, укладених з Управлінням освіти Миколаївської міської ради.

Тривають слідчі дії. Більш детальна інформація буде оприлюднена після проведення слідчих дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-