"Замінування" зірвало зустріч із кандидатом у президенти на Миколаївщині

Укрінформ
У місті Первомайську на Миколаївщині невідомі «замінували» будинок культури, де мала відбутися зустріч з кандидатом у Президенти України.

«15 лютого близько 15:50 на спецлінію 102 надійшло повідомлення від невідомого громадянина про те, що у м. Первомайськ заміновано будинок культури. При цьому анонім не вказав ані часу, ані адреси будівлі, де, нібито, має статись вибух. Також перевіркою встановлено, що в одному з будинків культури о 16:00 було заплановано проведення зустрічі одного з кандидатів на пост Президента України з виборцями», - йдеться у повідомленні.

З огляду на те, що у місті є кілька будинків культури, на всі можливі об’єкти оперативно прибули служби екстреного виклику. Спеціалістами вибухотехнічного підрозділу проведена ретельна перевірка. Будь-яких предметів або пристроїв, що становили б загрозу життю та здоров’ю громадян, не виявлено.

Читайте також: На Миколаївщині п'яний погрожував підірвати багатоповерхівку

Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 259 КК України «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності».

Наразі тривають слідчі дії, поліцейські встановлюють особу, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.

Загалом за минулу добу поліції надійшло чотири повідомлення стосовно можливих порушень передвиборчої агітації у Миколаївській області. За трьома фактами, що мали місце у Центральному та Інгульському районах Миколаєва, а також Очаківському районі Миколаївської області інформація внесена до журналу єдиного обліку.

З початку передвиборчої агітації підрозділами поліції Миколаївської області зареєстровано 52 повідомлення про можливі порушення вимог виборчого законодавства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-