На Харківщині напали на фельдшера “швидкої”, він у лікарні

На Харківщині напали на фельдшера “швидкої”, він у лікарні

Укрінформ
Поліція Балаклійського району розслідує обставини нападу на фельдшера швидкої допомоги: 26-річний постраждалий із переломом носа та гематомою ока доставлений до обласної лікарні.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіла прес-офіцер відділу комунікації ГУ Нацполіції в Харківській області Ольга Грабар.

"Повідомлення про те, що у селі Морозівка під час виклику швидкої допомоги були нанесені тілесні ушкодження медичному працівнику, надійшло до поліції 7 лютого о 00:24. Працівники групи реагування патрульної поліції негайно виїхали за вказаною адресою і припинили правопорушення", - зазначила Грабар.

За її словами, встановлено, що 20-річний житель села Морозівка викликав своїй вагітній співмешканці швидку медичну допомогу, співробітники якої приїхали приблизно за 15 хвилин: "Однак чоловіка це не влаштовувало. Між ним та медичною бригадою виник конфлікт, в ході якого зловмисник вдарив в обличчя 26-річного фельдшера".

Читайте також: МОЗ закликає українців не вигадувати симптоми для виклику "швидкої"

"З’ясовано, що зловмисник перебував у стані алкогольного сп’яніння, як і його 18-річна співмешканка. Незважаючи на вагітність, дівчина зловживає спиртним. Саме через надмірну кількість випитого їй стало зле", - додала прес-офіцер.

За її словами, постраждалого фельдшера та вагітну доставлено до Балаклійської ЦРБ: "Дівчині надали медичну допомогу й відпустили додому. Фельдшера перевезли до обласної лікарні. Стан його здоров’я стабільний".

"За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) КК України з санкцією у вигляді виправних робот на строк до 1 року", - пояснила Грабар.

За її словами, вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру.

Трамп обурився намірами демократів розслідувати його фінансове життя

Президент США Дональд Трамп різко розкритикував наміри голови Розвідувального комітету Палати представників, конгресмена-демократа Адама Шиффа, розслідувати його фінансові справи до початку каденції в Білому домі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-