У Житомирі депутати побилися з активістами Корчинського

У Житомирі депутати побилися з активістами Корчинського

Відео
Укрінформ
На сесії Житомирської облради сталася сутичка між депутатами й активістами, які вимагали притягнути до кримінальної відповідальності депутата облради Дмитра Кропачова за ДТП, в якій загинула жінка.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, близько 20 активістів під керівництвом Дмитра Корчинського вимагали покарати Кропачова.

Начальник Головного управління Нацполіції у Житомирській області В’ячеслав Печененко розповів, що триває розслідування у цій справі.

А коли депутати почали вимагати розпочати розгляд питань порядку денного та вивести із сесійної зали активістів, ті застосували фізичну силу. Зокрема, побилися з депутатом від Радикальної партії Віталієм Вітусевичем.

В роботі сесії оголошена 20-хвилинна перерва, правоохоронці витіснили активістів. Вони проводять пікет під стінами облради.

Читайте також: ZIK поскаржився комітету Ради на "тиск маргіналів"

Як повідомлялося, у листопаді минулого року у селі Тетерівка 38-річний водій автомобіля Toyota Highlander скоїв наїзд на 60-річну місцеву жительку, яка йшла по нерегульованому пішохідному переходу на неосвітленій ділянці дороги. Жінка загинула на місці.

За інформацією місцевих ЗМІ, за кермом автомобіля Toyota Highlander був депутат Житомирської обласної ради Дмитро Кропачов.

Фото: Житомир.info.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-