Ожеледь і туман: Укравтодор розповів про ситуацію на основних шляхах

Ожеледь і туман: Укравтодор розповів про ситуацію на основних шляхах

Укрінформ
Проїзд дорогами державного значення в Україні забезпечено, триває очищення узбіччя та обробка протиожеледними матеріалами.

Про це повідомляє Укравтодор у Facebook.

"Проїзд на дорогах державного значення забезпечено. Виконуються роботи з розчистки узбіччя та обробка протиожеледними матеріалами проїзної частини дороги", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що покриття на дорогах мокре, в Донецькій області місцями ожеледиця.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяні в роботі 90 одиниць техніки та 287 робітників.

Читайте також: Вночі "мінус", а вдень "плюс": синоптики дали прогноз на тиждень

"Станом на 08-00 год. 05.02.2019 р. в Дніпропетровській, Кіровоградській, Полтавській, Запорізькій, Луганській, Харківській, Херсонській та Чернівецькій областях туман на решті території без опадів", - додають в Укравтодорі.

За повідомленням Укргідрометцентру, 5 лютого на території Україні туман, хмарно без опадів, лише на Прикарпатті, Закарпатті та у північних областях вдень місцями мокрий сніг. У південних, центральних та східних областях туман, на дорогах північної половини країни подекуди ожеледиця.Температура повітря протягом доби від -2° морозу до +3° тепла, в південній частині вночі 0 +3°С вдень +4 +9°С.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-