На Львівщині зафіксували другу смерть від грипу

На Львівщині зафіксували другу смерть від грипу

Укрінформ
Другу смерть від грипу зафіксували фахівці обласного Лабораторного центру МОЗ України на Львівщині. Цього разу хвороба забрала 66-річну жінку - жительку Львова.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив заступник директора обласного Лабораторного центру Олег Когут.

"Жінка лікувалася і померла вдома. Тому фахівці встановлюють, якими ускладненнями супроводжувався перебіг хвороби. Проте патологоанатомічне дослідження встановило, що вона була уражена вірусом грипу типу А, який перейшов у вірусну пневмонію", - зазначив Когут.

Читайте також: У Житомирській області на карантині - 155 шкіл і два садочки

Як повідомляв Укрінформ, перша смерть від грипу в області була зафіксована 17 грудня 2018 року. Тоді від ускладнень цієї хвороби помер 51-річний чоловік у Мостиському районі.

В області на карантин, зумовлений грипом, вже закрито 103 школи, проте в обласному центрі, де вірусна інфекція теж набирає обертів, запроваджувати карантин у школах та садочках не поспішають.

Як зазначила директор департаменту гуманітарної політики міськради Галина Слічна, з метою «переривання ланцюжка» захворюваності навчальний процес буде призупинятись у тих навчальних закладах, де 20 і більше відсотків дітей відсутні з причин захворювання на ГРВІ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-