Україні обіцяють стрімку відлигу -

Україні обіцяють стрімку відлигу - "прогріє" до +13°

Карта
Укрінформ
В Україні у неділю, 3 лютого, синоптики прогнозують туман та ожеледицю, вдень до 7° градусів тепла, на півдні - до 13° тепла.

Про це Укрінформу повідомляє Український гідрометцентр.

"3 лютого на більшій частині країни туман. На дорогах, крім півдня, місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура вдень 2-7° тепла, на Закарпатті, Прикарпатті та місцями у південній частині - 8-13° тепла; у східних областях та на Сумщині протягом доби - від 3° морозу до 2° тепла", - йдеться у повідомленні.

У Києві у неділю хмарно, без істотних опадів, туман. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура вдень 3-5° тепла.

По області температура вдень становитиме 2-7° тепла.

В Україні 4 та 5 лютого також буде хмарно з проясненням, без істотних опадів, лише у західних областях вдень 5 лютого пройде невеликий дощ.

Вночі та вранці 4 лютого в Україні, 5 лютого - у південній частині - місцями туман. На дорогах, крім півдня, подекуди ожеледиця. Вітер південний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі коливатиметься від 4° тепла до 1° морозу, у східних областях до 5° морозу; вдень - 2-7° тепла, у південній частині 8-12° тепла.

Читайте також: Харківський бабак Тимко передбачив затяжну весну і тепло у квітні

У Києві та області у ці дні також буде хмарно з проясненнями. Вночі та вранці 4 лютого місцями туман. На дорогах подекуди ожеледиця. Температура вночі- від 4° тепла до 1° морозу, вдень - 2-7° тепла.

На 6-7 лютого синоптики прогнозують в Україні, крім більшості південних та східних областей, часом невеликий мокрий сніг та дощ. Температура вночі становитиме 0-6° морозу; вдень - від 2° морозу до 4° тепла, в Криму - 5-11° тепла.

У Києві у ці дні також прогнозується невеликий мокрий сніг та дощ. Температура вночі становитиме 1-6° морозу; вдень близько 0°.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-