Бердянську дали воду — ЗМІ

Бердянську дали воду — ЗМІ

Укрінформ
На даний момент водопостачання відновлене практично в усіх районах Бердянська. Роботи на аварійному колекторі тривають.

Про це повідомляє місцеве видання "ПроБердянск".

"Найближчим часом вода повернеться на всі вулиці, які були відключені. Роботи на самому аварійному колекторі тривають, тимчасове обладнання працює без перебоїв", - цитує видання керівника комунального підприємства "Бердянскводоканал" Олександра Македонського.

У міській раді запевнили кореспондента Укрінформу, що воду почали запускати в систему вчора після обіду.

Як повідомлялося, обвалення центрального стічного колектора в Бердянську сталося 27 січня. Щоб нечистоти не затопили весь місто, було прийнято рішення зупинити насосні станції і відключити подачу води в нагірній частині міста, «Лисках», центральної частини, у мікрорайонах «Слобідка», «Колонія», «Курорт» і «Коса».

Читайте також: "Якби не море, був би капець". Як виживають без води жителі курортного Бердянська

Вже на наступний день був організований підвіз води. В ході виконання аварійних робіт з'ясувалося, що колектор, який знаходиться на глибині більше 9 м, обрушився одночасно в 4 місцях. З "Київводоканалу" в Бердянськ прибула аварійна бригада, яка привезла два перекачувальних насоси потужністю 300 кубів на годину кожен.

Як тільки вдалося запустити тимчасову насосну станцію, подача води була відновлена. За фактом обвалення колектора відкрили кримінальне провадження за статтею "службова недбалість".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-