У Львові підвищили ціни на проїзд у транспорті

У Львові підвищили ціни на проїзд у транспорті

Укрінформ
У Львові на дві гривні зросла вартість проїзду у міських маршрутних автобусах. Одночасно стали безкоштовними поїздки для пенсіонерів та інвалідів 3-ї групи.

Таке рішення було прийняте на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради, повідомила прес-служба міської ради.

“З 1 лютого, пенсіонери за віком та особи з інвалідністю 3-ої групи їздять у Львові безкоштовно у всьому міському громадському транспорті. ... Також від сьогодні вступає у дію відкоригований тариф за проїзд на міських автобусних маршрутах", - йдеться в повідомленні.

Як зазначають у міськраді, попередньо було досягнуто домовленостей з приватними перевізниками щодо пільгового перевезення вище перелічених категорій. Відповідно, місто буде компенсувати перевізникам кошти.

Читайте також: У Вінниці придбали нове авто для перевезення людей на візках

Саме цим, а ще придбанням нових автобусів пояснюють міські чиновники підняття тарифу на перевезення у міському автотранспорті з 5-ти до 7-ми гривень.

Як зазначили у міському автотранспортному управлінні, торік було придбано 100 автобусів МАЗ та 50 автобусів «Електрон». Зараз місто готується до закупівлі ще 100 нових автобусів. Також ведуться перемовини з Міжнародною фінансовою корпорацією щодо закупівлі 100 електробусів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-