Зовсім не лютий: українцям обіцяють дощі та до 12° тепла

Зовсім не лютий: українцям обіцяють дощі та до 12° тепла

Карта
Укрінформ
В Україні у суботу невеликі опади ймовірні лише у західних та північних областях, температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень до 5° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"У західних та північних областях невеликі опади переважно у вигляді дощу, на решті території без істотних опадів. У більшості областей тумани, на дорогах, крім півдня, місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, у східній частині 3-8° морозу; вдень 0-5° тепла, на крайньому заході та півдні країни 6-11° тепла", - йдеться у повідомленні.

У Києві 2 лютого невеликі опади переважно у вигляді дощу, туман, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, помірний. Температура протягом доби 1-3° тепла. На Київщині також невеликі опади переважно у вигляді дощу, туман, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, помірний. Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 0-5° тепла.

Читайте також: Прийшла відлига: Україні прогнозують від 2° морозу до 3° тепла

Згідно з прогнозом на 3-4 лютого, в Україні істотні опади не очікуються, лише на Закарпатті та Прикарпатті 4 лютого невеликий дощ. У південній та східній частинах вночі та вранці місцями туман. На дорогах, крім півдня, подекуди ожеледиця. Вітер переважно південний, 4 лютого на заході з переходом на північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-4° тепла, у східних областях до 4° морозу; вдень 2-7° тепла, у південній частині, 3 лютого і на Закарпатті 7-12° тепла.

У столичному регіоні також без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважно південний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-3° тепла, вдень 2-7° тепла.

5- 6 лютого синоптики також не прогнозують істотних опадів, лише в більшості західних областей часом невеликий мокрий сніг та дощ.Температура вночі від 2° тепла до 4° морозу, у східній частині до 7° морозу; вдень від 1° морозу до 5° тепла, у південних областях 4-9° тепла, в Криму до 12°.

На Київщині 5-6 лютого без істотних опадів. Температура вночі від 1° тепла до 3° морозу, вдень 0-4° тепла.

Згідно з довготривалим прогнозом, 7 лютого без істотних опадів, 8-9 лютого невеликі, 10-11 лютого помірні опади переважно у вигляді снігу, на півдні та сході з дощем.

Температура 7-8 лютого вночі 1-7° морозу, вдень від 3° морозу до 3° тепла, на півдні 2-8° тепла, протягом 9-11 лютого на більшій частині території підвищення температури на 3-5°.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-