В Ізюмі відкрили Центр надання адміністративних послуг

В Ізюмі відкрили Центр надання адміністративних послуг

Укрінформ
В Ізюмі відкрили Центр надання адміністративних послуг, де жителям району надаватимуть майже 90 видів послуг.

У відкритті центру взяв участь заступник голови Харківської облдержадміністрації Вадим Данієлян, повідомляє прес-служба Харківської ОДА.

"Створення сучасних та комфортних умов для надання адміністративних та соціальних послуг громадянам – один з головних напрямків роботи обласної адміністрації, визначених керівником області Юлією Світличною. Вона особисто приділяє цьому питанню велику увагу. Ми постійно працюємо як над розгалуженням мережі сучасних ЦНАПів в області, так і над розширенням переліку послуг, які вони надають. Люди повинні мати можливість отримати всі необхідні послуги там, де вони живуть", - зазначив Данієлян.

За його словами, новий ЦНАП має комфортні умови як для відвідувачів, так і для персоналу: "Центр забезпечений сучасним обладнанням та програмним забезпеченням".

Читайте також: До квітня 2020 року в Україні модернізують або створять 600 ЦНАПів

Як зазначалося на відкриті, приміщення центру - площею 280 кв. м, тут працюють 6 співробітників, які надаватимуть жителям району майже 90 адмінпослуг: у сферах реєстрації, будівництва, оформлення дозвільних документів, довідок (про склад сім'ї, відсутність запису про працевлаштування, нотаріальні), вклеювання до паспорта громадянина України фотокартки при досягненні 25- і 45-річного віку, соціальні послуги (пільги, допомоги), реєстрація нерухомості, послуги у сфері землекористування тощо. Для відвідувачів ЦНАПу розроблено інформаційні та технологічні картки, які розміщені на рецепції. Надалі планується розширити спектр можливостей установи, зокрема, видавати біометричні паспорти.

Для співробітників центру було проведено низку тренінгів та освітніх поїздок до Харкова для підвищення кваліфікації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-