СБУ вилучила у харків’янина кокаїн та 6 тисяч пігулок “екстазі” на 2,5 мільйона

СБУ вилучила у харків’янина кокаїн та 6 тисяч пігулок “екстазі” на 2,5 мільйона

Фото
Укрінформ
У Харкові співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки виявили контрабанду наркотичних речовин та психотропних засобів з Європи.

Про це йдеться у повідомленні СБУ.

"Оперативники спецслужби встановили, що мешканець обласного центру налагодив постачання з Європи великих партій кокаїну та амфетаміну. Наркотики зловмисник замовляв на спеціалізованих інтернет-сайтах та під виглядом косметичних засобів отримував через один із міжнародних поштових сервісів. “Товар” харків'янин реалізовував через мережу дилерів у різних регіонах країни", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці затримали зловмисника відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України після отримання чергового відправлення із 150 г кокаїну та 6 тисяч пігулок “екстазі”.

Читайте також: У пункті пропуску «Ягодин» в автобусі виявили понад 1,8 кг екстазі

Як зазначається, орієнтовна вартість вилучених наркотиків за цінами “чорного ринку” становить понад 2,5 мільйони гривень.

У рамках кримінальних проваджень за ч. 2 ст. 305 та ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії з метою встановлення всіх обставин справи та інших осіб причетних до протиправної діяльності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-