Пасажирів літака Москва-Кишинів доправили автобусами до Молдови

Пасажирів літака Москва-Кишинів доправили автобусами до Молдови

Укрінформ
Пасажирів авіалайнера "Москва - Кишинів", що через туман здійснив вимушену посадку в міжнародному аеропорту "Одеса", доправили автобусами до контрольно-пропускного пункту "Паланка-Маяки-Удобне" українсько-молдовського кордону.

Про це повідомив радник очільника Одеського главку Нацполіції Руслан Форостяк на свой сторінці Facebook.

"Сьогодні літак авіакомпанії, який на цьому фото сполученням Москва - Кишинів, тривалий час стояв в зоні очікування (кружляв), очікуючи придатних погодних умов для здійснення безпечної посадки в міжнародному аеропорту "Кишинів". Коли залишився критичний резерв палива, що дозволяв здійснити посадку на одному з найближчих запасних летовищ, лайнер взяв курс на Одесу і, незважаючи на густий туман, здійснив успішну посадку в міжнародному аеропорту", - зазначив Форостяк.

Читайте також: Літак Москва-Кишинів вимушено сів в Одесі

За його словами, "пасажири покинули літак і були доставлені до аеропорту призначення транзитом через ПП "Паланка-Маяки-Удобне" наземним транспортом - автобусами, які надала авіакомпанія (FlyOne - ред.) Сам лайнер вилетить до Кишинева за кращих погодних умов".

Це досить типова та звичайна ситуація, додав Форостяк, яка не розглядається як якийсь позаштатний випадок.

Читайте також: Молдова скликає переговори щодо Придністровського врегулювання

Проте керівництво поліції Одеської області та облуправління ДСНС були проінформовані, а також була задіяна Державна прикордонна служба України.

Усі пасажирів до КПП доставлено, анонімних повідомлень про підозрілих осіб в автобусах не надходило. Всі благополучно дістались до пункту призначення, підсумував радник очільника Одеського главку Нацполіції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-