На Рівненщині за день зафіксували спалахи кору у п'яти навчальних закладах

На Рівненщині за день зафіксували спалахи кору у п'яти навчальних закладах

Укрінформ
На Рівненщині лише за один день, 31 січня, зафіксували спалахи кору одразу в п'яти навчальних закладах, де загалом захворіло понад 40 осіб.

Про це повідомляє у Facebook прес-служба Рівненського обласного лабораторного центру.

"Лише за один день 31.01.2019 в Рівненській області зареєстровано 5 спалахів кору в організованих колективах: Новолюбомирський НВК «школа-ліцей» Олександрійської ОТГ – 23 хворих; Підзамчівська ЗОШ (с. Підзамче) Радивилівської ОТГ - 5 хворих; опорний заклад «Городоцький НВК «школа-сад» Рівненської районної ради – 7 випадків; НВК №17 Рівненської міської ради – 3 випадки; НВК №12 Рівненської міської ради – 3 випадки", - йдеться у повідомленні.

Керівникам закладів рекомендовано відсторонення від відвідування даних закладів не щеплених учнів та направлено плани протиепідемічних заходів.

Читайте також: У Кілійській ОТГ Одеської області хворих на кір уже 95

Всього, зазначають у Центрі, станом на 31.01.2019 р. в інфекційних відділеннях лікувально-профілактичних закладів області на лікуванні перебувають 290 хворих. Більшість із них мають діагноз "кір" - 121 особа (42%). Із захворюванням на грип і гострі респіраторні інфекції - 90 осіб (31%).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-