Укравтодор цьогоріч відновить будівництво мосту на Одещині - Новак

Укравтодор цьогоріч відновить будівництво мосту на Одещині - Новак

Укрінформ
Державна служба автомобільних доріг України (Укравтодор) у 2019 році продовжить будівництво 9 незавершених об'єктів, зокрема, відновить спорудження мосту через Хаджибейський лиман на Одещині, яке було зупинене у 2008 році.

Про це сказав керівник Укравтодору Славомір Новак під час прес-конференції у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Нарешті починаємо завершувати роками незавершений проект - на дорозі М-05 в Одеській області починаємо завершення будівництва мосту через Хаджибейський лиман, де роботи були заморожені у 2008 році. Загалом цього року продовжуємо будівництво 9 незавершених об`єктів по всій Україні", - сказав Новак.

Очільник Укравтодору зазначив, що цього року буде продовжено роботи на пріоритетному коридорі GO Highway, який з’єднає порти Миколаєва, Херсона та Одеси із портами Балтійського та Північного морів.

"Також за окремими бюджетними програмами будемо ремонтувати (дороги - ред.) Н-31 Дніпро – Решетилівка, Н-14 Миколаїв - Кропивницький, М-15 Одеса - Рені з новим обходом Рені, Н-08 Запоріжжя - Маріуполь, Р-51 Павлоград –Лозова. За окремою програмою цього року будемо будувати першу чергу Північного об'їзду міста Рівне та реалізуємо Львівський інвестпроект", - додав він.

Читайте також: Укравтодор планує цьогоріч створити офіс інтелектуальних транспортних систем

Важливими пріоритетами на цей рік Новак назвав втілення в життя нових технологій безпеки, збереження, експлуатації доріг, продовження децентралізації ремонту доріг, безпеку дорожнього руху, продовження реформування ринку утримання та експлуатації доріг.

Як повідомляв Укрінформ, Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявляв, що у Державному бюджеті України на 2019 рік закладено на реконструкцію та будівництво українських доріг понад 50 млрд грн, тому якісних автошляхів стане ще більше.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-