Росіянин влаштував стрілянину у лікарні Бердянська

Росіянин влаштував стрілянину у лікарні Бердянська

Укрінформ
Громадянин Російської Федерації вистрелив з револьвера у бердянській лікарні у співробітника. Потерпілого госпіталізували.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Запорізькій області.

"26 січня близько 15:35 до Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення з міської лікарні про конфлікт та стрілянину у приміщенні медичного закладу по вулиці Консульській міста Бердянськ", - йдеться у повідомлені.

На місце події виїхав наряд поліції.

Правоохоронці встановили, що на першому поверсі лікарні між двома відвідувачами та приватним охоронцем медичної установи виник конфлікт, у результаті якого один із чоловіків дістав зброю та двічі вистрелив у працівника медичного закладу.

Стрілок намагався втекти, але його затримали медики, які стали свідками події.

Правопорушником виявився громадянин Російської Федерації 1978 року народження. Слідчо-оперативною групою проведено огляд місця події та вилучено револьвер під патрон "Флобер".

Потерпілого, чоловіка 1976 року народження, зі сліпим пораненням голови госпіталізували. Його життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Читайте також: У Росії учень влаштував стрілянину з рушниці біля школи

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-