"Радіо Кривбас" перемогло у конкурсі на FM-частоту в Кривому Розі

Укрінформ
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення визнала "Радіо Кривбас" (ТОВ "Радіо Кривбас") переможцем конкурсу на мовлення з використанням частоти 102,3 МГц у місті Кривому Розі Дніпропетровської області.

Відповідне рішення регулятор усіх ухвалив на засіданні у четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Як пояснив головний редактор "Радіо Кривбас" Григорій Байда, мовник планує упродовж двох годин на добу ретранслювати випуски радіостанції "Армія FM". Також колектив "Радіо Кривбас" планує власними силами записувати та зводити твори криворізьких музикантів і просувати їх в ефірі.

Читайте також: Телеканалу "Київ" оголосили попередження через телемагазини й рекламу Поплавського

Передбачається, що "Радіо Кривбас" мовитиме цілодобово, при чому відсоток власних передач в ефірі становитиме 37,5% від загального обсягу мовлення, тобто 9 годин.

Випуски новин в ефірі радіостанції матимуть акцент на місцевих подіях і виходитимуть щогодини у форматі "7-10 інформаційних приводів" на один випуск.

Загалом на перемогу у конкурсі претендували ще чотири радіостанції: "Прямий FM" (ТОВ "Телеканал "Прямий"), "Інформатор ФМ" (ТОВ "Радіо Мікс"), радіо "Рудана" (КП Телерадіокомпанія "Рудана" Криворізької міської ради) та kava.fm (ТОВ "Радіо Світ").

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-