У школі на Буковині розпилили газ - 17 дітей потрапили до лікарні

У школі на Буковині розпилили газ - 17 дітей потрапили до лікарні

Укрінформ
Один із учнів Дихтинецької школи, що на Буковині, розпилив у гардеробній газовий балончик.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила головний санітарний лікар Чернівецької області Наталія Гопко.

«Балончик у гардеробній розпилив один із учнів, приміщення виходить у коридор, тож діти одразу почали скаржитись на погане самопочуття, постраждали учні від 1 до 9 класів: 2 хлопчики та 15 дівчат», – сказала медик.

Школярів із запамороченням, подразненням слизової оболонки 23 січня доправили до Путильської ЦРЛ. Усіх решту було виведено з приміщення школи, балончик передали поліції.

У прес-службі Нацполіції Чернівецької області кореспонденту Укрінформу повідомили, що балончик розпилив учень 9-го класу. Хлопець каже: не знав, що то за речовина.

Читайте також: У харківській школі розпилили газ

«Поліція порушила стосовно батьків 9-класника справу за статтею 184 – «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей», за це адміністративне порушення передбачено штраф», – розповіли у поліції.

У Путильській районній лікарні кореспонденту Укрінформу повідомили, що наразі стан усіх дітей покращився і їх виписують з лікарні.

"Дітям проведено інтоксикацію, ступінь ураження в них був легкий, діти здорові, вже виписуються додому", – сказав головний лікар Михайло Дячук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-