Стрілянина на прес-конференції: підозрюваний оскаржить домашній арешт

Стрілянина на прес-конференції: підозрюваний оскаржить домашній арешт

Укрінформ
Кирило Стремоусов, підозрюваний у причетності до розпилення газу та стрілянини 18 січня 2019 року в Херсоні в прес-клубі "Новий день", оскаржуватиме винесену 23 січня ухвалу Херсонського суду про запобіжний захід - нічний домашній арешт до 19 березня 2019 року включно.

Про це Стремоусов заявив, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу.

"Звичайно, буде апеляція (на ухвалу Херсонського міського суду - ред.)", - сказав Стремоусов.

Він наголосив, що має сьогодні багато прав, щоб захистити себе як громадянина.

Читайте також: Стрілянина на прес-конференції: підозрюваного відпустили під нічний домашній арешт

Як повідомляв Укрінформ, 18 січня під час прес-конференції одеських підприємців у прес-клубі "Новий день" невідомі розпилили сльозогінний газ і відкрили вогонь із травматичної зброї.

23 січня Стремоусову Херсонський міський суд обрав запобіжний захід до 19 березня 2019 року включно у вигляді нічного домашнього арешту (з 21-ї години до 7-ї години). Він також має носити електронний засіб контролю для визначення його місцеперебування.

Сторона обвинувачення просила суд застосувати до підозрюваного цілодобовий домашній арешт строком на 60 днів, у межах строків досудового розслідування. У свою чергу Стремоусов і його захист просили суд повністю відмовити стороні обвинувачення у задоволенні даного клопотання і застосуванні запобіжного заходу. Як зазначив, зокрема, адвокат Стремоусова Олексій Кузьменко, його підзахисний не здійснював тих дій, в яких його підозрюють.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-