У Сумах відкрили ЦНАП для учасників бойових дій

У Сумах відкрили ЦНАП для учасників бойових дій

Укрінформ
У Сумах 23 січня на території Центру обслуговування учасників бойових дій, учасників АТО та членів їх сімей відкрився Центр надання адміністративних послуг.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Наша мета – наблизити надання адміністративних послуг до європейського рівня. Особливо це стосується учасників АТО та членів їх родин. Тому перший територіальний підрозділ ЦНАПу відкриваємо саме у Центрі обслуговування учасників бойових дій, учасників АТО та членів їх сімей. У перспективі – розширення переліку надаваних послуг та вдосконалення існуючих процедур», - зазначив під час відкриття закладу мер Сум Олександр Лисенко.

Як повідомив заступник начальника Сумського міського управління ЦНАПу Володимир Колодка, філію створено з метою поліпшення якості надання адмінпослуг та їх доступності на виконання Закону України «Про адміністративні послуги».

Тут облаштовані три робочі місця, де надаватимуться послуги з архітектурних та земельних питань, здійснюватиметься реєстрація/зняття місця проживання, видача довідок про склад сім’ї, реєстрація в державних реєстрах прав на нерухоме майно та юридичних осіб-підприємців. Також у ЦНАПі можна буде отримати інформаційні довідки з держреєстрів, зокрема, з державного земельного кадастру, що особливо актуально для учасників АТО, документи дозвільного характеру та консультації з усіх питань.

Читайте також: Сумський обласний онкодиспансер отримав сучасний мамограф

Директор Центру обслуговування учасників бойових дій, учасників АТО та членів їх сімей Олександр Мордванюк додав, що отримувати адмінпослуги у їхньому Центрі буде зручно. Адже поки адміністратори опрацьовуватимуть необхідні документи, відвідувачі Центру зможуть пройти всі необхідні їм процедури, які надаються в комунальній установі.

Фото: atocentr.sumy.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-