На Львівщині викрили схему незаконного ввезення авто в Україну

На Львівщині викрили схему незаконного ввезення авто в Україну

Фото
Укрінформ
Співробітники внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби на Львівщині у пункті пропуску "Шегині" викрили чергову схему, за якою в Україну намагались незаконно завезти автомобілі іноземної реєстрації.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"Офіцери Управління внутрішньої та власної безпеки "Захід" викрили та задокументували незаконну діяльність двох наших співвітчизників. Чоловіки вирішили незаконно перемістити на територію України легковий автомобіль Toyota 2004 року випуску реєстрації Республіки Польща. За основу протиправної схеми ділки намагались використовувати підроблені контрольні талони про проходження прикордонно-митного контролю та здійснювали заміну реєстраційних номерних знаків транспортних засобів. Комплект номерних знаків прикордонники виявили в салоні та багажнику автівки під час огляду", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На кордоні з Молдовою затримали контрабандиста з бази Інтерполу

Також оперативники задокументували причетність одного з викритих порушників до спроби переміщення через кордон ще однієї автівки у такий спосіб. Транспортний засіб затримано. На місце події викликано оперативно-слідчу групу Національної поліції України, у діях осіб вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України "Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів".

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-