Поранений у Харкові офіцер поліції у вкрай тяжкому стані

Поранений у Харкові офіцер поліції у вкрай тяжкому стані

Укрінформ
Поранений у Харкові 16 січня офіцер Департаменту карного розшуку Нацполіції Олексій Логвиненко залишається у лікарні у вкрай тяжкому стані.

Про це сказав журналістам перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін на Харківському авіаційному заводі, куди разом с главою МВД Арсеном Аваковим приїхали інші посадовці, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Поліцейський отримав дуже тяжкі тілесні ушкодження, перебуває на теперішній час у вкрай тяжкому стані, знаходиться у реанімації міської лікарні швидкої допомоги", - зазначив Аброськін.

За його словами, правоохоронці продовжують шукати зловмисників.

"Нам вже відомо ім'я замовника злочину, продовжуються слідчі дії", - додав Аброськін, однак імені не назвав.

Аброськін зазначив, що поранений офіцер проводив розслідування, у тому числі, щодо організованої кримінальної злочинності як в Харківській області, так і в Україні.

Як повідомляв Укрінформ, 16 січня о 07:40 на вулиці Краснодарській у Немишлянському районі Харкова двоє невідомих у балаклавах скоїли напад на офіцера Департаменту карного розшуку Національної поліції України. Нападники вдарили чоловіка та зробили декілька пострілів із невстановленої зброї в область голови, після чого зникли з місця події на автомобілі темного кольору Daewoo Lanos.

Читайте також: Поліцейський, на якого напали у Харкові, розслідував вбивство "Сармата"

Потерпілий із пораненнями голови та шиї доставлений до Харківській клінічної лікарні швидкої допомоги, де його прооперували. За словами лікарів, була загроза для життя. Зараз пацієнт у реанімації, на апараті штучного дихання.

18 січня в мережі з'явилося відео надання медичної допомоги пораненому у Харкові офіцеру поліції у перші хвилини після нападу, де він розказує, як на нього напали. На відео видно, що чоловік повністю у крові, він ледь говорить.

Факт нападу на офіцера поліції внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-