У Чернігові запрацювала школа амбасадорів

У Чернігові запрацювала школа амбасадорів

Відео
Укрінформ
У Чернігові запрацювала школа амбасадорів, на перше заняття прийшли близько 30 містян.

Про це повідомляє прес-служба Чернігівської міської ради.

"На перше заняття прийшли майже 30 чернігівців, які виявили бажання дізнатися більше про рідне місто та стати дипломованим послом Чернігова. Серед них люди різного віку, працівники різних галузей", - ідеться у повідомленні.

Упродовж навчального курсу, який триватиме з січня по травень, слухачі школи знайомитимуться з історією та культурою Чернігова, спілкуватимуться зі старожилами та видатними людьми міста, дізнаються про зниклі пам’ятки та вулиці, новобудови, політику, релігію, моду, гастрономію та багато іншого. Також під час навчання вони розроблятимуть нові екскурсійні маршрути.

Читайте також: Чернігів підготує власних амбасадорів у спеціальній школі

Організувало школу управління культури та туризму Чернігівської міської ради, зацікавлене у збільшенні кількості екскурсоводів у місті. Заняття проходитимуть через суботу на базі Туристично-інформаційного центру.

Амбасадори, які пройдуть усі етапи навчання, "захищатимуть дипломи" презентацією власного погляду на Чернігів та розвиток екскурсійної діяльності. Кращі ідеї та пропозиції будуть втілені наступного літа під час організації екскурсій містом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-