В Одесі активісти Нацкорпусу вимагали відсторонення мера Труханова

В Одесі активісти Нацкорпусу вимагали відсторонення мера Труханова

Фото
Укрінформ
Більше ста активістів "Національного корпусу" провели у неділю ввечері акцію протесту на Приморському бульварі, вимагаючи відсторонення Геннадія Труханова від посади міського голови.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Через складну криміногенну ситуацію, що склалася в Одеському регіоні, у нас є дві вимоги до влади. Перша – відсторонення ГеннадіяТруханова від займаної посади. Друга - притягнення його до кримінальної відповідальності за всі злочини, скоєні проти українського народу та одеситів", - зазначив представник міського осередку "Національного корпусу" Сергій Варламов.

Читайте також: Одеський суд дослідив половину документальних доказів у "справі Труханова"

Учасники акції наголосили, що проводять "мирну акцію", вважають "провальною діяльність Труханова" і що "містом управляють кримінально-мафіозні клани".

Поряд з пам'ятником Дюку активісти тримали в руках транспарант "SOS Oдеса", а після цього увімкнули сирени й водночас запалили фаєри та сигнальні вогні.

Акція пройшла без інцидентів.

Тим часом, як повідомляє Liga.net, на Майдані Незалежності в Києві також пройшла акція "SOS Одеса": близько двадцяти представників Нацкорпусу розгорнули банер з написом "SOS Одеса" і запалили фаєри.

Як вони пояснили, їхня мета - звернути увагу правоохоронних органів на критичну ситуацію в Одесі.

Серед проблем, які, на думку НК, заслуговують на увагу - напади на учасників громадських організацій, незаконна забудова узбережжя і руйнування історичного центру міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-