Стан пораненого у Харкові офіцера поліції стабільно тяжкий

Стан пораненого у Харкові офіцера поліції стабільно тяжкий

Укрінформ
Офіцер поліції, госпіталізований у Харківську міську лікарню 16 січня після озброєного нападу, після операції перебуває в реанімації.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіли у лікарні.

"Пацієнт стабільно тяжкий, після операції він знаходиться у реанімації, на апараті штучного дихання", - зазначили у лікарні.

Стан пацієнта, додали медики, не погіршується: "Покращення чекаємо лише за кілька днів".

Перший заступник голови Нацполіції — начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін зустрівся із родиною офіцера Нацполіції, на якого у Харкові було скоєно напад 16 січня.

Про це Аброськін повідомив на своїй сторінці у Facebook.

“Сьогодні зранку в Харкові разом з керівником Департаменту карного розшуку Сергієм Тіхоновим зустрілися з родиною нашого офіцера, на якого вчора було скоєно напад”, - повідомив Аброськін.

За його словами, діти офіцера досі знаходяться під сильним психологічним впливом після того, як побачили свого батька після нападу.

Читайте також: Збройний напад на офіцера поліції: лікарі борються за життя потерпілого

Як повідомляв Укрінформ, 16 січня о 07:40 на вулиці Краснодарській у Немишлянському районі Харкова двоє невідомих у балаклавах скоїли напад на офіцера Департаменту карного розшуку Національної поліції України. Нападники вдарили чоловіка та зробили декілька пострілів із невстановленої зброї в область голови, після чого зникли з місця події на автомобілі темного кольору.

Потерпілого із пораненнями голови та шиї доставлено до Харківській клінічної лікарні швидкої допомоги, де його прооперували.

Фото: сторінка В'ячеслава Аброськіна у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-