У Харкові наркотики продавали через інтернет-крамницю

У Харкові наркотики продавали через інтернет-крамницю

Фото
Укрінформ
У Харкові затримали чоловіка, який кілька років працював кур'єром в інтернет-крамниці наркотиків.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла прес-офіцер відділу комунікації ГУ Нацполіції в Харківський області Ольга Грабар.

"За даними поліції, затримано 23-річного чоловіка, коли він намагався зробити "закладку" на вулиці Малиновського у Харкові". - зазначила Грабар..

За її словами, під час огляду особистих речей, у затриманого виявили та вилучили 121 згорток вагою по 0,25 г кожний із психотропною речовиною PVP: "Також вилучено один згорток вагою 0,5 г героїну".

"Чоловік пояснив, що близько трьох років працює "закладчиком" в інтернет-крамниці. Виявлені речовини він отримував із крамниці та зберігав із метою збуту шляхом закладок в різних місцях Харкова", - додала Грабар.

За її словами, під час огляду помешкання затриманого виявлено та вилучено розфасовані різною вагою полімерні пакунки з наркотичними засобами та психотропними речовинами: "У пакунках було близько 200 г канабісу, близько 65 г різних видів психотропних речовин, близько 390 грамів наркотичних засобів, серед яких кокаїн, героїн, амфетамін, метамфетамін, мефедрон, метадон та 80 психотропних галюциногенних пігулок".

"Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України з санкцією позбавлення волі на строк від трьох до восьми років", - пояснила Грабар.

Читайте також: На Ібіці тест показав вміст всіх відомих наркотиків в організмі водія-порушника

За її словами, зловмисник затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України: Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та повідомлення про підозру у скоєнні злочину.

Як стало відомо, встановлюється коло споживачів та особи, причетні до створення і функціонування інтернет-крамниці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-