На Закарпатті для сільських амбулаторій закупили повнопривідні авто “швидкої”

На Закарпатті для сільських амбулаторій закупили повнопривідні авто “швидкої”

Укрінформ
У Закарпатській області вже закупили більше половини «швидких» для сільських амбулаторій — мова про 12 спецавтомобілів, що обслуговуватимуть новостворені амбулаторії. Враховуючи гірський ландшафт, закуповують повнопривідні автомобілі підвищеної прохідності.

Про це повідомляють у Закарпатській ОДА.

“Станом на середину січня 2019 року в області вже закуплені 12 спецавтомобілів, які будуть обслуговувати новостворені сільські амбулаторії. Відповідно до затверджених Мінрегіоном переліків, для відповідних потреб на Закарпатті використовуватимуть 21 автомобіль,” - йдеться в повідомленні.

Як інформують в ОДА, на сьогодні транспортні засоби придбали Берегівська (2 од.), Ужгородська (3 од.), Свалявська (3 од.), Іршавська (2 од.) райдержадміністрації, Вільховецька ОТГ (1 од.) та Боржавська сільрада Виноградівського району (1 од.).

Читайте також: На Закарпатті існує загроза зсувів снігу

Окрім того, по чотирьох автомобілях провели тендерні процедури і уклали договори з переможцями. На придбання ще двох транспортних засобів оголошено тендери.

Як наголосили в ОДА, "враховуючи стан доріг у сільській місцевості та специфіку гірського ландшафту, для Закарпаття закуповуються виключно автомобілі підвищеної прохідності, зокрема, повнопривідні Renault Duster".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-