На Закарпатті існує загроза зсувів снігу

На Закарпатті існує загроза зсувів снігу

Укрінформ
На Закарпатті проїзд автотранспорту забезпечено, але рух ускладнено та існує загроза зсувів снігу.

Про це повідомляє Служба автодоріг у Закарпатській області.

"Станом на ранок 16 січня, проїзд автотранспорту забезпечено на всіх автомобільних шляхах державного значення. Рух ускладнено, проте проїзд перевалами Карпат забезпечено", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що не дивлячись на значні опади снігу цієї ночі вдалося уникнути створення корків і заторів у русі навіть для великовагового транспорту.

Крім того, повідомляється, що в гірських районах області існує загроза зсувів снігу на дороги. Вдень 16 січня, а також вночі та вранці 17 січня, на всій території Закарпатської області продовжуватимуться інтенсивні снігові опади. У горах спостерігається посилення вітру, хуртовини та тумани. На дорогах можлива ожеледиця.

Читайте також: Снігопад в Ужгороді: як комунальники борються зі стихією

"Шановні водії, якщо ви вже твердо вирішили прямувати автошляхами області – закликаємо вас бути вкрай уважними на дорозі, враховувати дорожню обстановку та неухильно дотримуватися всіх правил руху. Дотримуйтесь дистанції, швидкісного режиму та не заважайте роботі спецтехніки. У випадках, коли дорога засніжена або покрита ожеледицею, гальмівний шлях збільшується у рази", - зауважують у Службі автодоріг.

Також закликають з особливою обережністю рухатися перевалами, на мостах та естакадах, відмовлятися від ризикованих маневрувань.

При Службі автомобільних доріг створено графік цілодобового чергування дорожників та спеціальної техніки на основних перевалах Закарпаття. Робота з очищення від снігу та покриття дорожнього полотна протиожеледними сумішами триває цілодобово.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-