У Харкові оголосили план “Перехоплення” через збройний напад на офіцера

У Харкові оголосили план “Перехоплення” через збройний напад на офіцера

Укрінформ
Зранку в середу в Харкові двоє невідомих у масках напали зі зброєю на офіцера Департаменту карного розшуку Нацполіції, який отримав тяжкі поранення.

Про це повідомив перший заступник глави Нацполіції - начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні зранку в Харкові з використанням зброї двоє невідомих в масках скоїли напад на офіцера Департаменту карного розшуку Національної поліції України, який отримав тяжкі поранення", - зазначив він.

За словами Аброськіна, ім’я замовника цього злочину відоме.

Читайте також: Кличко: Убивство мера Гданська — випробування демократичних цінностей

"Він обов’язкове понесе суворе покарання. Для кримінальної поліції кордонів немає", - додав перший заступник глави Нацполіції.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Харківської області, інформація про подію на вулиці Краснодарській надійшла до Немишлянського відділу поліції 16 січня о 07:40.

"Встановлено, що коли потерпілий виходив з під’їзду, до нього підійшли двоє невідомих. Нападники вдарили чоловіка та зробили кілька пострілів із невстановленої зброї в область голови, після чого негайно зникли з місця події на автомобілі темного кольору", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що потерпілий із пораненнями голови та шиї доставлений до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

"Інформація зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Немишлянського відділу поліції. Працівники поліції вживають усіх заходів щодо встановлення осіб зловмисників та їх затримання, введений план "Сирена", - додали у поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-