У шахті під Павлоградом закрили крило, де стався вибух

У шахті під Павлоградом закрили крило, де стався вибух

Укрінформ
Двох гірників, які постраждали 10 січня під час вибуху на шахті ім.Героїв Космосу в Павлограді, прооперували. Крило шахти, де сталася надзвичайна подія, закрили.

Про це повідомляє у вівторок прес-служба "ДТЕК Павлоградвугілля".

"Учора двох постраждалих прооперували, все хлопці поправляються, тенденцій до погіршення станів немає. "ДТЕК Павлоградвугілля" організував транспорт для родичів в м. Дніпро і назад. У палату привезли мікрохвильовку, холодильник, чайники", - йдеться в повідомленні.

Про ситуацію на шахті інформують, що в її Західному крилі, де сталася надзвичайна подія, поставлено 10 перемичок, все крило закрито. У Східному крилі ведуться ремонтно-підготовчі роботи, видобуток вугілля буде відновлено найближчим часом.

Як повідомляв Укрінформ, 10 січня о 21:18 в с. Вербки Павлоградського району на шахті ім. Героїв Космосу ЗАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» на горизонті 330 м стався вибух метану з подальшим горінням, внаслідок чого постраждали 5 осіб. Трьох постраждалих у важкому стані госпіталізували в реанімацію, ще двох - у хірургічне відділення. Двох було прооперовано в неділю, 13 січня.

Читайте також: Вибух під Павлоградом: двох постраждалих гірників прооперували

Всього на поверхню було піднято 182 шахтаря, роботу шахти призупинили.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 272 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-