У ДТП на Харківщині постраждали в основному жителі Донбасу — поліція

У ДТП на Харківщині постраждали в основному жителі Донбасу — поліція

Укрінформ
Постраждалі внаслідок ДТП за участю легковика та мікроавтобуса у Харківській області, які зараз перебувають в лікарнях, - в основному мешканці Донецької та Луганської областей, які їхали в мікроавтобусі.

Про це повідомив начальник ГУ Нацполіції в Харківській області Олег Бех на своїй сторінці в Facebook.

"Зараз усім потерпілим надається необхідна медична допомога. Це в основному пасажири мікроавтобуса, жителі Донецької та Луганської областей", - написав Бех.

Він також повідомив, що слідчі, які і досі працюють на місці події, з’ясували, що з керуванням не впорався водій легковика Hyundai. Він виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з мікроавтобусом Renault. "За яких причин так сталося, буде остаточно встановлено після проведення низки технічних експертиз", - зазначив Бех.

Він звернув увагу водіїв на необхідность чіткого дотримання правил дорожнього руху, особливо у зимових умовах.

Читайте також: У Харкові оперують одну з потерпілих у ДТП поблизу Чугуєва

Як розповіли кореспонденту Укрінформу у комунальному закладі "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф", мікроавтобус рухався за маршрутом Бахмут-Харків.

"Перша бригада екстреної медичної допомоги прибула на місце події за шість хвилин. Всього працювало чотири бригади меддопомоги", - додали в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Як повідомляв Укрінформ, 14 січня вранці внаслідок ДТП під Харковом, де зіткнулися легковик з мікроавтобусом, загинули 4 людини, у тому числі, обидва водії, а також пасажирка мікроавтобуса і пасажир легковика. Травмовані ще 11 людей, 9 з них госпіталізовано.

Попередньо встановлено, що автомобіль Hyundai Accent із харківською реєстрацією виїхав на смугу зустрічного руху, де врізався у мікроавтобус Renault Master з луганською реєстрацією, що рухався у зустрічному напрямку.

Семеро потерпілих госпіталізовано у місцеву Чугуївську лікарню, ще двох - у Харківську міську лікарню швидкої допомоги.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст. 286 КК України (порушення правил дорожнього руху, що спричинило загибель кількох людей).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-