У Харкові оперують одну з потерпілих у ДТП поблизу Чугуєва

У Харкові оперують одну з потерпілих у ДТП поблизу Чугуєва

Укрінформ
Одну з двох потерпілих, яких доправлено у Харків з місця ДТП у Чугуївському районі, де загинули 4 людей та 11 постраждали, оперують у Харківської міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіли у лікарні.

"До лікарні (у Харкові - ред.) доставлено двох жінок. Старша жінка зараз в операційній, оперують гомілку, у неї ще перелом стегна. Після закінчення операції вона буде переведена в реанімацію", - зазначили у лікарні.

Як уточнили в лікарні, пацієнтку мають намір покласти на витягування: "За кілька днів буде прийнято рішення щодо подальшого лікування".

"Молодшу наразі жінку обстежують: в неї підозра на перелом таза або крижів", - пояснили у лікарні.

Щодо 7-х постраждалих, яких госпіталізовано у Чугуївську центральну районну лікарню, то, як розказали кореспондентові Укрінформу телефоном, усі вони знаходяться у травматологічному відділенні через численні травми кінцівок, тулуба, голови: "Стан стабільно важкий. Усі отримають меддопомогу".

Як повідомляв Укрінформ, 14 січня близько 08:00 зареєстровано ДТП за участю мікроавтобуса Volkswagen та легковика Hyundai на автошляху неподалік міста Чугуїв Харківської області.

Читайте також: Через ДТП з чотирма загиблими на Харківщині відкрили справу

Внаслідок аварії загинули 4 людини, у тому числі, обидва водії, а також пасажирка автомобіля Renault і пасажир автомобіля Hyundai. Травмовані 11 людей.

Семеро з постраждалих госпіталізовано у місцеву лікарню, ще двох госпіталізовано у Харківську міську лікарню швидкої допомоги.

Попередньо встановлено, що автомобіль Hyundai Accent із харківською реєстрацією виїхав на смугу зустрічного руху, де врізався у мікроавтобус Renault Master з луганською реєстрацією, що рухався у зустрічному напрямку.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст. 286 КК України (порушення правил дорожнього руху, що спричинило загибель кількох людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-