Гроші та житло: Фріз взялася за проблеми ветеранів Києво-Святошинського району

Гроші та житло: Фріз взялася за проблеми ветеранів Києво-Святошинського району

Укрінформ
Міністр у справах ветеранів Ірина Фріз на зустрічі з головою спілки АТО Ігорем Міщенком обговорила актуальні для ветеранів АТО Києво-Святошинського району столиці питання.

Про це глава відомства повідомила на своїй сторінці у Facebook.

“В ході зустрічі з головою спілки АТО Ігорем Міщенком мали можливість обговорити актуальні питання для ветеранів АТО Києво-Святошинського району. А саме, розвиток програми з грошової компенсації з місцевих бюджетів на придбання житла чи земельної ділянки або надання житла в новобудовах за прикладом міста Боярка”, - написала Фріз.

За її словами, вони домовилися з Міщенком про відвідання Центру соціально-психологічної реабілітації в Боярці на наступному тижні для обговорення питання щодо достойного фінансування та підвищення кваліфікації спеціалістів закладу.

Читайте також: Міністерство ветеранів візьметься за військово-патріотичне виховання молоді — Фріз

У понеділок Фріз також провела зустріч з представниками Всеукраїнської Спілки ветеранів війни (ВСВВ). Тоді сторони обговорили перспективи подальшої співпраці у низці сфер.

Раніше міністр скасувала зустріч із представниками Комітету ГС "КРВГОУ" та Ради Руху, заплановану на понеділок, 14 січня. Міністр звернулася до СБУ з проханням перевірити Комітет ГС "КРВГОУ" та Раду Руху на зв’язки з російськими спецслужбами та антиукраїнськими закордонними центрами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-