Укравтодор розповів про ситуацію на дорогах державного значення

Укравтодор розповів про ситуацію на дорогах державного значення

Укрінформ
У деяких областях України станом на 6 годину ранку 14 січня дороги державного значення засніжені, але проїзд забезпечений. Для розчистки доріг задіяно 535 одиниць техніки та 741 робітник.

Про це повідомляє прес-служба Укравтодору.

«Станом на 06-00 год. 14 січня опади у вигляді снігу спостерігаються у Закарпатській області, де випало від 15 см до 25 см в гірській місцевості, при температурі повітря -6..+3°С. Для ліквідації наслідків негоди задіяно 68 одиниць снігоприбиральної техніки. Стан проїзду дорогами державного значення області забезпечений», - йдеться у повідомленні.

Крім того зазначається, що невеликий сніг йде у Рівненській, Волинській, Київській, Сумській, Чернігівській та Івано-Франківській областях. На решті території без опадів. Температура повітря в нічний час на більшій частині території коливалася від +1 до -9°С.

Покриття на автодорогах державного значення в областях, де йде сніг, місцями засніжене, у Дніпропетровській області місцями ожеледиця, в решті областей дорожнє покриття місцями мокре.

Читайте також: Киян просять бути обережними — на дорогах та ожеледиця

Для координації дій служб відповідальних за належне транспортне сполучення при Укравтодорі працює штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Виконуються роботи з розчистки проїзної частини доріг від снігу, здійснюється обробка протиожеледними матеріалами.

Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено, заторів не зафіксовано.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 535 одиниць техніки та 741 робітник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-