В Одесі волонтери відкрили пункт обігріву на 70 місць

В Одесі волонтери відкрили пункт обігріву на 70 місць

Відео
Укрінформ
З огляду на прогнози синоптиків про зниження температури повітря до -11°С у середмісті Одеси, неподалік залізничного вокзалу, в п'ятницю відкрито пункт обігріву.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Наша громадська організація "Християнська місія "Нове життя" прагне надати посильну допомогу людям, які переживають життєві труднощі. У розгорнутому наметі, як бачите, 70 посадкових місць, є змога людям зігрітись від морозу, волонтери пригощають гарячим чаєм з печивом. Сьогодні сюди вже приходили близько півсотні чоловік, а всього можуть знайти прихисток до 100 чоловік. Якщо торік намет обігрівали "буржуйками" на дровах, то зараз міська влада дозволила встановити кілька інфрачервоних електрообігрівачів", - зазначив волонтер ГО Федір Герасимов.

Якщо буде великий наплив людей, волонтери обіцяють розгорнути другий намет зі столами й лавками, а також встановити поряд додаткові біотуалети.

Читайте також: На Сумщині розгорнули понад 800 стаціонарних пунктів обігріву

За словами Герасимова, також можливе встановлення третього намету на північному житломасиві Одеси - на вулиці Жоліо Кюрі. Усе залежатиме від того, наскільки знизиться температура повітря протягом найближчих днів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-