На Тернопільщині журналіст Укрінформу став лауреатом конкурсу

На Тернопільщині журналіст Укрінформу став лауреатом конкурсу "Людина року-2018"

Укрінформ
Власного кореспондента Укрінформу в Тернопільській області, заслуженого журналіста України Олега Снітовського назвали лауреатом обласного конкурсу "Людина року-2018".

Про це повідомляє Укрінформ.

"Лауреатами престижного на Тернопільщині конкурсу цього року стали захисник Донецького аеропорту, аграрій, композитор, ректор вишу, чемпіон Параолімпійських ігор, архієпископ, письменниця. У цьому переліку і власкор Укрінформу Олег Снітовський, який маже 30 років працює в Українському національному інформаційному агентстві "Укрінформ", щоденно розповідаючи про політичне, соціальне, культурне, суспільне життя Тернопільщини, гідно презентуючи наш край в Україні та за її межами своїми публікаціями та фоторепортажами. До речі, тільки одних фотографій, зроблених паном Олегом з різних подій у житті Тернопілля, агентство опублікувало майже 7 тисяч", - сказав голова конкурсної комісії, голова правління ПАТ "Тернопільгаз" Олег Караванський.

Серед творчих доробків журналіста – низка історико-пізнавальних, краєзнавчих та мистецьких проектів. Серед них – видання про життя української діаспори в Австралії та Канаді, книги "Сакральне Тернопілля", "Моє Тернопілля", "Уклін тобі, мій древній граде…", фотоальбом "Тернопіль сакральний", "Храми Української Православної церкви Київського патріархату. Тернопільська область", "Я – серед вас…Іван Марчук і Тернопільщина".

Снітовський - автор світлин всеукраїнського фотолітопису до 25-річчя сучасної української державності, фотоальбому "Замки Тернопілля", що побачив світ у цьому році. Окрім цього, Снітовськиай - учасник Всеукраїнського живописного пленеру "StareNove місто", один з ініціаторів та куратор всеукраїнських живописно-іконописних пленерів "Божа Стопа" у Почаєві, "Тобі, Богородице" та "Вікно у Небо" у Зарваниці, автор мандрівної фотовиставки «Вітражі душі» про Івана Марчука.

Читайте також: На Тернопільщині три дні триватиме туристичний форум

Конкурс «Людина року» заснований на Тернопільщині у 2001 році спортивно-мистецьким та духовним центром «Моя Україна» і редакцією всеукраїнської незалежної громадсько-політичної газети «Вільне життя». Кожен лауреат під час урочистої церемонії відзначення кращих людей року отримує статуетку «Ніка», пам'ятну медаль та свідоцтво, що засвідчує нагороду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-