На Запоріжжі поновили рух трьома дорогами

На Запоріжжі поновили рух трьома дорогами

Укрінформ
"Укравтодор" повідомляє про поновлення руху на окремих ділянках автодоріг Запорізької області, рух якими обмежили у ніч на п'ятницю через негоду.

Про це повідомляється на сайті "Укравтодору".

"У зв’язку з проведенням комплексу заходів з очищення покриття від снігу та оброблення його протиожеледними матеріалами, знято обмеження та відновлено рух транспортних засобів на автомобільних дорогах загального користування державного значення з 8 год. 00 хв. 11 січня 2019 року", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, відновлено рух на дорогах: Т-08-19 Більмак - /М-14/; М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ.

Крім того, з 10:00 11 січня планується відновити рух на автодорозі Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя.

Як повідомлялося, ввечері 10 січня на окремих ділянках трьох автомобільних доріг Запорізької області було тимчасово обмежено рух великовагових та маршрутних транспортних засобів для пришвидшення очищення доріг після негоди.

Читайте також: На Запоріжжі через негоду обмежили рух трьома дорогами

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями було задіяно в роботі 658 одиниць техніки та 909 робітників.

За повідомленням Укргідрометцентру, 11 січня у східних та більшості центральних областей сніг та дощ, місцями значний мокрий сніг, хуртовини; у південній частині опади переважно у вигляді дощу; на решті території без істотних опадів. На дорогах країни, крім півдня, ожеледиця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-