U-LEAD: Євросоюз допоможе тергромадам зі створенням Центрів адмінпослуг

U-LEAD: Євросоюз допоможе тергромадам зі створенням Центрів адмінпослуг

Децентралізація
Укрінформ
У об'єднаних територіальних громад є три тижні на подачу заявок на участь у програмі по створенню Центрів надання адміністративних послуг.

Про це повідомляє портал "Децентралізація".

"Три тижні мають громади, щоб отримати допомогу у створенні ЦНАП від U-LEAD. До 31 січня 2019 року триває Прийом заявок на участь у створенні та модернізації ЦНАП в рамках Програми "U-LEAD з Європою", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на цьому етапі відбору до програми участь можуть брати ОТГ, в тому числі з центром у місті обласного значення, з чисельністю понад 50 тисяч мешканців.

Громади, які будуть відібрані для участі, отримають допомогу в розробці технічних завдань для ЦНАП, консультації по створенню ЦНАП, також для персоналу центрів передбачено тренінги, обмін досвідом. Громади також отримають можливість допомоги у створенні мобільних ЦНАП, які надають послуги у віддаленних районах ОТГ, допомогу у впровадженні електронної системи керування чергою та інше.

Читайте також: В Україні набула чинності грошова оцінка земель за межами населених пунктів

Детальна інформація щодо правил та умов участі на сайті Програми "U-LEAD з Європою".

Програма "U-LEAD з Європою" фінансується спільно Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією й підтримує реформу децентралізації та її секторальні напрямки.

Інфографіка: decentralization.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-