Зниклого в Карпатах лижника почали шукати на гвинтокрилі

Зниклого в Карпатах лижника почали шукати на гвинтокрилі

Фото
Укрінформ
Для пошуку зниклого на Закарпатті в районі гори Гимба туриста залучено гвинтокрил МІ-8. Наразі рятувальники здійснюють обліт території для обстеження та встановлення місця його перебування.

Про це інформують на сторінці Управління ДСНС в Закарпастькій області в мережі Facebook.

"Для пошуку туриста киянина залучено гвинтокрил МІ-8. Наразі рятувальники здійснюють обліт території для обстеження та встановлення місця його перебування." - йдеться в повідомленні.

Пошуки туриста, який загубився ще 6 січня в районі гори Гимба у Міжгірському районі Закарпатської області, досі тривають.

Як повідомлялося, на Закарпатті тривать пошуки туриста-лижника, який загубився ще 6 січня в районі гори Гимба у Міжгірському районі.

9 січня о 15:30 родичі заблукалого лижника повідомили рятувальникам про те, що він вийшов на телефонний зв’язок зі своїм товаришем та у короткій розмові повідомив своє ймовірне місце знаходження.

Впродовж останньої ночі рятувальники проводили пошукову операцію у напрямку вказаних координат. На жаль це не дало результатів.

Читайте також: У Карпатах досі шукають туриста, який заблукав ще на Різдво

Загалом у пошуку від ДСНС беруть участь 39 рятувальників та 7 одиниць техніки: гірські пошуково-рятувальні відділення села Нижні Ворота, м. Мукачева, м. Рахова, м. Ужгорода, смт Міжгір’я та спеціалізованого центру швидкого реагування м. Дрогобича Львівської області. Також допомагають професіоналам ДСНС волонтери, лісники та поліція.

6 січня туристи, які займалися фрірайдом на вершині гори Гимба Міжгірського району, в умовах поганої видимості втратили орієнтири й заблукали. Згодом рятувальники знайшли двох туристів, пошуки ще одного продовжили у горах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-