У Карпатах досі шукають туриста, який заблукав ще на Різдво

У Карпатах досі шукають туриста, який заблукав ще на Різдво

Фото
Укрінформ
Пошуки туриста, який загубився ще 6 січня в районі гори Гимба у Міжгірському районі Закарпатської області, досі тривають.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

“Станом на 06:00 заблукалого туриста не знайдено, пошукові роботи тривають”, - йдеться у повідомленні.

Нічні пошуки туриста, що заблукав на Закарпатті / Фото: Сергій Гудак, Укрінформ

У МВС нагадали, що 9 січня о 15:30 родичі заблукалого лижника повідомили рятувальникам про те, що він вийшов на телефонний зв’язок зі своїм товаришем та у короткій розмові повідомив своє ймовірне місце знаходження. Тож рятувальники спрямували свою пошукову операцію у напрямку вказаних координат.

Читайте також: Турист, якого від Різдва шукають у Карпатах, вийшов на зв'язок

“Загалом у пошуку від ДСНС беруть участь 39 рятувальників та 7 одиниць техніки: гірські пошуково-рятувальні відділення села Нижні Ворота, м. Мукачева, м. Рахова, м. Ужгорода, смт Міжгір’я та спеціалізованого центру швидкого реагування м. Дрогобича Львівської області. Також допомагають професіоналам ДСНС волонтери, лісники та поліція”, - уточнюється у повідомленні.

Як повідомлялося, 6 січня туристи, які займалися фрірайдом на вершині гори Гимба Міжгірського району, в умовах поганої видимості втратили орієнтири й заблукали. Згодом рятувальники знайшли двох туристів, пошуки ще одного продовжили у горах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-