Різдвяні і новорічні свята в Україні пройшли спокійно — МВС

Різдвяні і новорічні свята в Україні пройшли спокійно — МВС

Укрінформ
Безпеку громадян у масових заходах з нагоди святкування Нового року та Різдва Христового в Україні забезпечувала достатня кількість правоохоронців, тож свята в Україні пройшли спокійно.

Про це 9 січня йшлося на підсумковому селекторі з керівниками всіх задіяних до охорони публічного порядку підрозділів під головуванням першого заступника міністра внутрішніх справ Сергія Ярового, інформує Департамент комунікації Національної поліції України.

“За словами Сергія Ярового, завдяки превентивним заходам та ефективній організації роботи на місцях керівників всіх задіяних підрозділів правоохоронці на високому рівні забезпечили правопорядок під час проведення новорічних свят. Загалом у державі пройшли майже тисяча таких заходів. Публічну безпеку забезпечували 15 тисяч працівників поліції, Нацгвардії, ДСНС та інших підрозділів МВС”, - йдеться у повідомленні.

Яровий також додав, що на належному рівні було забезпечено правопорядок та безпеку громадян і під час масових заходів з нагоди відзначення Різдва Христового.

Водночас перший заступник глави Нацполіції В’ячеслав Аброськін звернув увагу всіх керівників структурних та територіальних підрозділів поліції на забезпечення безпеки людей під час масових заходів, які ще відбудуться у січні, зокрема, йдеться про Водохреще та День Соборності України.

Читайте також: МВС планує перебудувати систему контролю і охорони морських кордонів

«Звертаю вашу увагу, що ці масові заходи також потребують залучення додаткових сил поліції для гарантування безпеки наших громадян. Наголошую, що під час планування організації роботи необхідна повна взаємодія з іншими службами, задіяними до забезпечення публічного порядку», – підкреслив перший заступник голови Національної поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-