Підозрюваного у вбивстві двох студенток у Харкові судитимуть в Туреччині

Підозрюваного у вбивстві двох студенток у Харкові судитимуть в Туреччині

Укрінформ
Громадянина Туреччини, якого підозрюють у вбивстві двох турецьких студенток в Харкові, судитимуть в Туреччині.

Про це написав у Facebook керівник департаменту масових комунікацій МВС України Артем Шевченко .

"Національна поліція України гарячим слідом розкрила декілька особливо тяжких злочинів: два четверних вбивства у Вінниці 31 грудня та на Одещині 7 січня та одне подвійне вбивство двох турецьких студенток у Харкові. В останньому випадку підозрюваного притягатимуть до відповідальності у Туреччині", - пише Шевченко.

За його словами, "всі ці страшні злочини об’єднують сімейно-побутові причини - переважно це конфлікти на тлі ревнощів та зіпсованих особистих взаємин у колі близьких людей".

Як повідомляв Укрінформ, 8 січня поліція Харківщині сумісно з обласною прокуратурою проводять слідчі дії в рамках кримінального провадження, відкритого за фактом подвійного вбивства 31 грудня 2018 року двох студенток з Туреччині, які навчалися на медичному факультеті Харківського національного університету імені Каразіна. Поліція оголосила підозру 20-річному громадянину Туреччини, який одразу після події виїхав з України.

Читайте також: У Стамбулі затримали підозрюваного у вбивстві студенток в Харкові

5 січня турецька поліція затримала в Анкарі 20-річного громадянина Туреччини, якого підозрюють в подвійному вбивстві двох турецьких студенток.

В Харківському національному університеті ім. Каразіна пояснили, що батькам загиблих студенток повідомлено про трагедію. В університеті обіцяють надати допомогу батькам у питаннях транспортування тіл на батьківщину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-